Chirieac, dezvăluire despre oferta FABULOASĂ pentru Arafat. Ciutacu şi Ponta: Eram la aceeaşi masă

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu şi Victor Ponta au declarat că au fost martori la oferta fabuloasă care i-a fost făcută lui Raed Arafat, despre care a vorbit, recent, analistul politic Bogdan Chirieac.

”În 2015 vizitam Golful, era premier domnul Ponta şi deschidea relaţiile acolo, în Qatar. Întâmplător eram la masă cu domnul Arafat. A venit reprezentantul statului Qatar, nu glumesc, şi i-a oferit greutatea sa în aur ca să facă sistemul de urgenţă în Qatar. Eram la hotelul Intercontinental din Qatar. Românul Raed Arafat a spus: 'nu, eu cu România...' Aici am fost martor ocular", a povestit, recent, Bogdan Chirieac.

Joi seara, la România TV, atât Victor Ciutacu - realizatorul emisiunii "Punctul culminant", cât şi Victor Ponta - preşedintele Pro România au confirmat ce a spus Bogdan Chirieac, afirmând că au fost martori oculari, aflându-se la aceeaşi masă. 

"A şocat la un moment dat afirmaţia domnului Bogdan Chirieac, potrivit căreia vi s-a oferit greutatea în aur, în Qatar, ca să vă ocupaţi de sistemul lor de urgenţă. Eu sunt, mărturisesc, unul dintre martorii acelei discuţii, iar al doilea martor viu e Victor Ponta, şi la vremea respectivă era prim-ministru şi era la aceeaşi masă la care eram eu, domnul Arafat şi domnul Chirieac", a afirmat Victor Ciutacu.

"Da, pot să confirm, dincolo de spectaculozitatea ofertei în aur... Domnul Arafat care m-a însoţit atunci ca secretar de stat şi responsabil de sistemul de urgenţă, toată lumea a spus: 'am auzit toţi că în România aveţi un sistem de urgenţă care funcţionează foarte bine şi pe care toată lumea îl dă exemplu'", a confirmat şi Victor Ponta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel