Bogdan Chirieac dezvăluie o propunere venită de la Marius Pieleanu

Analistul Bogdan Chirieac a dezvăluit, joi, la Antena 3, că sociologul Marius Pieleanu l-a invitat să se înscrie la doctorat.

Alina Petrescu și Bogdan Chirieac au discutat, la Antena 3, despre comisia care va analiza presupusul plagiat al șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, printre care se numără prof. dr. Radu Chiriță – Facultatea de drept, Universitatea Babeș-Bolay din Cluj Napoca, prof. dr. Vlad Constantinesco - Facultatea de Drept, Universitatea „Robert Schumann" din Strasbourg, și prof. dr. Claudia Ghica-Lamarchard - Facultatea de Drept, Universitatea din Rennes 1 (Franța).

Rezultatul acestei comisii nu poate fi contestat, a declarat Chirieac. "Eu merg pe prezumția de nevinovăție, că nu e plagiat", a spus Chirieac.

"Softul la care s-a făcut referire până în prezent a arătat similitudinea unor texte. Sigur că sunt 45 la sută sau nu știu cât a fost.

Nu știu, că nu am scris niciodată o teză de doctorat în drept. Marele sociolog Marius Pieleanu a vrut să mă invite la doctorat în toamna aceasta, dar m-am opus", a dezvăluit Bogdan Chirieac la Antena 3. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel