Bogdan Chirieac: Critica Elenei Udrea la adresa lui Liviu Dragnea, cea mai bună campanie

Elena Udrea spune că  Liviu Dragnea ar fi susținut de către co-președinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga la șefia PSD și că ar da interesul partidului pe interesul personal.

"PSD e în degringoladă în acest moment și liderii fac un joc de salvare personală. Mă uit că Dragnea e susținut de Alina Gorghiu și de Vasile Blaga. E periculos să fie condus partidul de unii care dau interesul partidului pe interesul personal.

Analistul Bogdan Chirieac este de părere că "Doamna Udrea face o propagandă excepțională domnilor Dragnea și Zgonea. Să nu uităm că doamna Udrea nu este deloc simpatizată în rândul PSD-ului.

Citește și: Elena Udrea face noi dezvăluiri despre cartea sa! Când va fi gata și ce va conține

Știți foarte bine cum au stat  aceștia să voteze în Parlament  până la trei dimineața ca nu cumva doamna Udrea să scape de pușcărie, să meargă cât mai repede la pușcărie, să nu mai stea o oră în libertate, când a făcut DNA cererile pentru reținere și arestare  preventivă. 

Acum, dacă doamna Udrea apare și îi  critică pe domnii Dragnea și Zgonea, implicit le face un serviciu imens. Critica doamnei Udrea este cea mai bună campanie electorală pentru domnul Dragnea", a afirmat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel