Elena Udrea face noi dezvăluiri despre cartea sa! Când va fi gata și ce va conține

Aflată sub control judiciar, Elena Udrea s-a prezentat marți dimineață la Poliție, unde a oferit mai multe detalii despre cartea pe care a anunțat că o va publica încă de la ieșirea din arestul preventiv.

Întrebată în ce stadiu se află cartea pe care o scrie, deputatul și-a exprimat speranța ca în toamna acestui an lucrarea să fie gata. Elena Udrea a dezvăluit că această carte va cuprinde detalii despre perioada pe care a petrecut-o în arest, dar și despre circumstanțele care au dus la întemnițarea sa.

"Scriu, am timp să scriu, dacă tot stau. Probabil că undeva în toamnă, septembrie, va fi gata. Este o carte despre perioada petrecută în arest, în puşcărie, despre lucrurile trăite acolo, oamenii întâlniţi acolo, cum am ajuns în acea situaţie, ce am simţit, ce se întâmpla acolo, istoria recentă a României şi ce se întâmplă astăzi în România", a declarat Elena Udrea, conform antena3.ro.

Ea a subliniat că lucrarea sa nu va cuprinde dezvăluiri din întreaga sa cariera politică, ci doar din ultima perioadă, de când se luptă cu DNA.

Vezi și: Traian Băsescu îl atacă dur pe Klaus Iohannis: ”A abdicat fără să fie rege”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel