Bogdan Chirieac arată ce se urmărește prin retragerea lui Titus Corlățean din funcția de Ministru al Afacerilor Externe

Foto: dcnews.ro
Foto: dcnews.ro

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat informațiile conform cărora Titus Corlățean va fi retras din funcția de ministru al Afacerilor Externe, din cauza modului în care s-a votat în Diaspora în turul 1 al prezidențialelor.

"De la o manifestație împotriva administrației, a celor care au organizat votul, totul a alunecat și a fost speculat, devenind o manifestație împotriva lui Victor Ponta, ceea ce, din punct de vedere al campaniei electorale, poate fi justificat de echipa dlui Iohannis. Poate nu-i o tactică prea cinstită.

Altminteri, până și Ministerului de Externe e greu să îi reproșezi ceva, pentru că și în 2009, atunci când dl Băsescu a fost ales președinte cu voturile din Diaspora, a votat practic același număr de oameni, cu o diferență de 18.000. Rezultă că ori nu s-a votat corect în 2009, ori lumea a acționat extrem de încet în 2014. Cred că aici dl Baconschi este magicianul care a făcut totul posibil la vremea respectivă, fapt pentru care din ambasador la Paris a fost făcut ministru de Externe, ceea ce îi dovedește o dată în plus calitățile excepționale. 

Retragerea dlui Corlățean e menită să dezumfle această bulă de campanie. Ministrul de Externe a plătit cu postul, se organizează secții de votare, lumea o să voteze", a comentat Bogdan Chirieac, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Vezi și: Corlățean, anunț important. Antena 3: Se retrage din funcția de ministru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel