Corlățean, anunț important. Antena 3: Se retrage din funcția de ministru

Titus Corlățean
Titus Corlățean

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, va susţine astăzi, la orele 11.30, o declaraţie de presă, la sediul MAE, arată un comunicat de presă. Potrivit unor surse citate de Antena 3, Corlățean urmează să-și anunțe demisia. Decizia ar fi fost convenită la nivelul Partidului Social Democrat.

Președintele Traian Băsescu a cerut de două demiterea lui Titus Corlățean în ultima săptămână. În ultima astfel de solicitare, venită sâmbătă, șeful statului îl acuza de dezinformare pe Corlățean după ce MAE a spus că nu poate suplimenta numărul secțiilor de votare în Diaspora, informație dezmințită de BEC.

Șeful diplomației române se confruntă cu o serie de critici venită dinspre Opoziție, care îi impută ministrului administrarea defectuoasă în Diaspora a alegerilor prezidențiale.

Câteva mii de persoane din Oradea, Constanța, Cluj, Iași, Brașov, Timișoara și București au protestat sâmbătă în semn de solidaritate cu românii din străinătate. Manifestanții au cerut demisia premierului Ponta și ca procesul de votare să se desfășoare fără probleme în turul II.

Titus Corlățean a demisionat din funcția de ministru de Externe: Nu accept să încalc legea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel