Bogdan Chirieac: Sigur nu e un guvern pus de domnul Dragnea?

Liviu Dragnea și Dacian Cioloș
Liviu Dragnea și Dacian Cioloș

Analistul Bogdan Chirieac a declarat la România TV că ascultându-l pe Liviu Dragnea, în conferința de presă de după consultările cu Dacian Cioloș, că are senzația că noul guvern este al PSD.

"Eu am avut senzația, ascultându-l pe domnul Dragnea, că e guvernul domniei sale, că e guvernul PSD. Așa am avut senzația. Sunteți sigur că nu e un guvern pus de domnul Liviu Dragnea, președintele PSD? Întreb și eu(...) nu l-am văzut vreodată vorbind cu atâta căldură despre Guvernul Ponta, cum vorbește despre Guvernul Cioloș.

Dacă aș fi în locul domnului Cioloș, m-aș baza pe PSD. Cred că liberalii o să încerce să-i mai dea la țurloaie, dar nu PSD-ul. PSD-ul este un partid aliniat, așezat. Un partid care are guvernul său", a declarat Bogdan Chirieac.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus astăzi, după întâlnirea pe care a avut-o cu premierul desemnat, Dacian Cioloș, că PSD recomandă grupurilor sale parlamentare să voteze noul guvern. Totodată, Dragnea a vorbit despre o atentă monitorizare a noului Executiv pe viitor și de sprijin punctual pentru fiecare inițiativă cu care Guvernul va veni în Parlament.  

Citește și: Dezvăluiri exclusive de la întâlnirea cu PSD. Ciloș acceptă tot

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel