EXCLUSIV  Bogdan Bucur, ”Sociologia proastei guvernări în România interbelică”. Adevăruri despre România Mare

Darius Muresan / 22 noi 2019 / 09:31 Salveaza PDF Comentarii

Istoricul Bogdan Bucur a vorbit despre volumul său ”Sociologia proastei guvernări în România interbelică”.

Știrea inițială:

Autorul bestsellerului „Cartea de aur a Centenarului Marii Uniri” va fi prezent azi la DC News, începând cu ora 11:00. Bogdan Bucur va vorbi despre noul său volum ”"Sociologia proastei guvernări în România interbelică".

Bogdan Bucur va discuta azi la DC News despre guvernarea provinciilor României Mari, greșelile pe care statul le-a comis și greutățile cu care s-au confruntat cei care au creat România Mare. Subiectul pe care Bogdan Bucur îl va aborda azi are la bază nenumărate documente studiate și consultate, dar și o muncă de zece ani. 

Autorul își va prezenta ipotezele dezvoltate în volum și ne va vorbi despre România Mare privită prin ochii celor care au creat-o, azi, de la ora 11:00, la DC News.

Marea lansare va avea loc la Romexpo, sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 13.00, la Târgul De Carte Gaudeamus 2019, la standul amenajat de Editura RAO.

Bogdan Bucur este lector universitar la Departamentul de Sociologie al Facul­tății de Ştiinţe Politice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Admi­nistrative (SNSPA Bucureşti). Este autorul bestsellerului Cartea de aur a Centenarului Marii Uniri (București, Editura RAO, 2017) și al volumului Jean Pangal, documente inedite: 1932-1942: contribuții la analiza rețelelor socia­le istorice (București, Editura RAO, 2016). 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25