Boeing 737 MAX, avionul criticat chiar de angajaţii companiei: A fost proiectat de un clovn

Mai multe schimburi de mesaje între angajaţii companiei Boeing au ieşit la iveală. Aceştia critică sistemul de siguranţă al aeronavei Boeing 737 MAX, şi afirmă că a fost proiectat de clovni. Conducerea companiei a catalogat mesajele drept "complet inacceptabile". 

Iată câteva mesaje: 

Un angajat a scris într-un schimb de mesaj în aprilie 2017: „Acest avion este proiectat de clovni care, la rândul lor, sunt supravegheți de maimuțe".

În februarie 2018, un lucrător din Boeing a întrebat un coleg: „V-ați îmbarca familia într-un avion MAX antrenat în simulatoar? Eu nu aș face asta".
„Nu", a venit răspunsul.

Președintele comisiei parlamentare de transporturi, Peter DeFazio - care a investigat cazul 737 Max - a declarat că mesajele „arată un efort coordonat, care datează din primele zile ale programului 737 Max, pentru a ascunde informații critice, față de autoritățile de reglementare și public".

Boeing 737 MAX, interzis la zbor 

Autoritățile pentru siguranța aviației au interzis zborurile modelului 737 MAX în martie 2019, după două prăbușiri în Indonezia și Etiopia, care au ucis aproape 350 de persoane, scrie Mediafax. 

The Federal Aviation Administration (FAA) a spus: „Eventualele deficiențe de siguranță identificate în documente au fost soluționate". Dar regulatorul a adăugat: „Tonul și conținutul unora dintre mesajele conținute în documente sunt dezamăgitoare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel