Bodgan Chirieac, despre dosarul vaccinurilor: Sunt foarte sceptic cu viitorul acestui dosar. Ne aduce cumva aminte de Portocală

Foto: Pixabay, de Spencer Davis
Foto: Pixabay, de Spencer Davis

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat dosarul vaccinurilor, în care sunt urmăriți penal Florin Cîțu, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă. 

Fostul premier Florin Cîțu, dar și doi foști miniștri ai Sănătății, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, sunt acuzați de DNA de săvârșirea unor infracțiuni de abuz în serviciu cu privire la achiziția de vaccinuri în pandemia COVID-19. 

În acest sens, analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat că este sceptic cu privire la dosar, dar și la numele care sunt implicate. ”Eu nu cred că sunt nici măcar cele trei nume în acest caz. Sunt foarte sceptic cu viitorul acestui dosar. Ne aduce cumva aminte de Portocală (procurorul Mircea Negulescu) care dorea să îl audieze pe Tony Blair”, a spus Bogdan Chirieac la România TV.

Întrebat dacă intenția este de a o audia pe Ursula von der Leyen, răspunsul analistului politic a fost: ”Eu știu pe cine vor să audieze? Totuși, dna. Kovesi este o persoană de încredere, nu ar face așa ceva. Ursula von der Leyen ar trebui audiată de domnia sa, nu de Parchetul din România. Ne apucă râsul... cchiar așa.

Nu înțeleg, dacă este vreo șpagă, nu cred, de fapt sunt convins că nu este nicio șpagă, fiindcă este vorba de corporații prea mari, cu audit intern și extern, și nu s-ar expune nimeni, că le este frică de justiția americană, nu de cea românească. (...) Vedeți, așa s-au semnat contractele de la Bruxelles. De ce s-au semnat așa? E vorba de decizii politice luate acolo, decizii politice luate aici. Nu cred că vom avea un dosar în acest caz. Am avut și dosarul RDS, care s-a deschis, s-a promis marea cu sarea și s-a închis, fără nimic absolut, după cum știți, era dna. Kovesi acolo”, a mai spus Bogdan Chirieac.

Citește și: Cererea de efectuare a urmăririi penale față de Florin Cîțu a ajuns la Senat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel