Boc face ordine pe şantier: Terminaţi lucrările sau adio contract!

Premierul Emil Boc a vizitat centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca pe relaţia est Vâlcele-Apahida şi i-a cerut constructorului să deschidă traficul rutier la începutul lunii noiembrie, în caz contrar contractul urmând să fie reziliat.

Boc a ajuns pe centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca pe relaţia est Vâlcele-Apahida însoţit de prefectul Florin Stamatian, de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, de primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, şi de parlamentari PDL şi a verificat stadiul lucrărilor circulând de la Apahida spre Vâlcele într-un microbuz, informează Medifax.

Premierul a spus că trebuie să fie deschis traficul pentru a se scoate camioanele din municipiul Cluj-Napoca, iar lucrările trebuie finalizate în totalitate la 1 iunie 2012.

"Vă cer să deschideţi centura pentru trafic la 1 noiembrie, în termen de graţie de zece zile, până la 10 noiembrie. Nu accept întârzieri. Dacă nu respectaţi termenele contractul ar putea fi reziliat. Trebuie să deschideţi circulaţia pe această centură pentru a scoate traficul greu din municipiul Cluj-Napoca, iar lucrările vor fi finalizate în iunie 2012", a spus Boc.

Centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca pe relaţia est Vâlcele-Apahida are o lungime de 23,7 kilometri, costurile lucrării depăşind 530 de milioane de lei. Lucrările au început în noiembrie 2006.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel