Boc, excludere din PDL: Bucuroși le-om duce toate

Emil Boc a declarat sâmbătă, la Sinaia Forever, referindu-se la o eventuală excludere din PDL, că 'e treaba lor', acesta reafirmându-și susținerea pentru candidatura Elenei Udrea la prezidențiale.

"Sunt consecvent cu ceea ce am declarat și anume: o susțin pe Elena Udrea în această campanie și dacă o susțin pe ea, nu pot fi în altă parte (...) Consider că dintre toți candidații pe care îi avem astăzi, cel care a demonstrat că poate face din locuri de muncă și investiții adevărata politică a statului român, de care depinde de fapt viitorul României, este Elena Udrea", a spus edilul Clujului, Emil Boc care se afla cu Elena Udrea la Sinaia.

Întrebat dacă se așteaptă să fie exclus din PDL, acesta a replicat 'e treaba lor'. "Vorba poetului: bucuroși le-om duce toate, de-o fi una, de-o fi alta. Nu mă întrebați, e treaba lor", a afirmat Emil Boc.

Citește și: Emil Boc, despre dosarul Microsoft

De asemenea, acesta a arătat că nu va apela la ordonanța privind migrația aleșilor pentru că nu vrea să fie folosit drept 'argument' de către PSD pentru a justifica o ordonanță 'nedemocratică'. "Nu voi lăsa PSD-ul să mă folosească drept argument pentru o ordonanță care nu are nimic de-a face cu spiritul democratic", a mai declarat Emil Boc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel