Urmărește emisiunea live


Bobby Păunescu, acționar B1 TV, a cumpărat studiourile MediaPRO

Este oficial. A avut loc o tranzacție importantă pe piața media. Bobby Păunescu, cel care deține jumătate din B1 TV, a cumpărat studiourile MediaPRO din Buftea.  

Conducerea studiourilor Buftea și-a anunțat angajații, potrivit paginademedia.ro

"Un grup de investitori – format din importanți producători de film din Statele Unite ale Americii și Romania- a finalizat tranzacția prin care CME a vândut acțiunile companiei MediaPro Entertainment, acționar majoritar al Studiourilor MediaPro.

Obiectivul principal al noilor acționari este de a readuce în prim-plan importanța istorică al celui mai important complex cinematografic din România și unul dintre cele mai mari din Europa Centrala și de Est."

Noii proprietari ai studiourilor sunt oameni de afaceri americani și Bobby Păunescu, care deține și jumătate din postul B1 TV. Bobby Păunescu a confirmat afacerea, pentru sursa citată, precizând că "studioul va face film, TV, publicitate, evenimente" și că "intenționăm să deschidem studioul către public, astfel încât să se poată vizita platourie și decoruruile, ca la studiourile americane". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel