Boala „devastatoare” pe care Rafaella Carra a ținut-o ascunsă pentru a-și „proteja” fanii

a murit de cancer
a murit de cancer

Raffaella Carra, regina televiziunii italiene, a murit la 78 de ani, după o lungă suferinţă. S-a aflat de ce boală devastatoare suferea.

 

Mai multe site-uri italiene, precum TgCom24, au scris că Raffaella Carra se confrunta cu o maladie cruntă: cancer pulmonar „devastator”. Interesant este că aceeași boală a avut-o și mama ei, Iris Dellutri. Aceasta din urmă a murit în anul 1987.

Conform acestor surse, diva italiană ar fi vrut să-și țină boala ascunsă pentru a-și „proteja” fanii de „tulburarea suferinței sale”, scrie 20min.es.

În lunga sa carieră Raffaella Carra a devenit o legendă a muzicii şi a televiziunii italiene, fiind adorată şi de publicul din străinătate, mai ales în Spania.

"Raffaella Carra s-a stins din viaţă luni la 16:20 după o boală nemiloasă care i-a cuprins corpul său fragil, dar atât de plin de energie", se arată într-un comunicat difuzat de familie. "A fost o forţă de neoprit, care a urcat-o pe culmile "star system-ului" mondial, o voinţă de fier care nu a părăsit-o până în ultimul moment, astfel încât nimeni nu a ştiut cât de grea i-a fost suferinţa", adaugă comunicatul.

Funeraliile vor fi simple şi scurte, aşa cum şi-a dorit Raffaella, a cărei ultimă dorinţa a fost ca trupul ei să fie incinerat.

Raffaella Carra, o legendă

Născută la Bologna la 18 iunie 1943, pe numele său real Raffaella Maria Roberta Pelloni, a debutat în televiziune cu programul "Tempo di danza" (1961), alături de Lelio Luttazzi şi în comedia muzicală "Scaramouche" (1965). În 1970, a fost cooptată ca prezentatoare şi dansatoare a emisiunii "Canzonissima", devenind astfel cunoscută marelui public. Carra a devenit astfel prima "showgirl" a micilor ecrane în alb-negru.

A obţinut un succes răsunător în 1984 cu "Pronto, Raffaella", care a avut o audienţă impresionantă. A devenit prezentatoare a programului "Domenica in" (1986) la televiziunea publică Rai, iar în 1987 a petrecut o scurtă perioadă la postul privat Canale 5, pentru a se întoarce apoi în 1991 la Raiuno, cu emisiunea "Fantastico 12".

După o paranteză de patru ani pe care i-a petrecut la Madrid, unde a condus programul "Hola Raffaella" pentru televiziunea spaniolă, ea s-a întors în Italia în 1995, unde s-a reimpus regină a micilor ecrane cu programul "Carramba! Che sorpresa" (1995-97 şi 2002), emisiune inspirată din variete-ul britanic "Surprise, surprise".

Raffaella Carra a continuat seria de succese cu emisiunile "Carramba! Che fortuna" (1998-2000 e 2008) şi "Segreti e ... bugie" (1999), la televiziunea publică Raiuno.

În 2001, a fost coprezentatoare a Festivalului de la Sanremo, iar în 2004 a condus programul "Sogni", însă publicul şi-o va reaminti mai ales pentru emisiunea "Amore" din 2006, dedicată adopţiilor la distanţă.

În 2007, a fost lansată "Raffica Carra", o compilaţie video-muzicală care face o trecere în revistă a carierei sale prolifice. În 2013, Raffaella Carra revine pe micile ecrane în chip de "coach" al emisiunii de talente muzicale "The Voice of Italy", iar în acest an este lansat şi ultimul său album, "Replay".

În 2015, Raffaella Carra a condus pe Raiuno show-ul "Forte forte forte", în paralel cu "The Voice of Italy", iar în 2019 a prezentat ultimul său program, "A raccontare comincia tu", pe postul public Raitre.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy