BNS, "Cartel Alfa" şi CNSLR Frăţia vor fuziona posibil la toamnă, afirma Dumitru Costin

dumitru_costin_51652300
dumitru_costin_51652300

Blocul Naţional Sindical a invitat celelalte patru confederaţii sindicale să fuzioneze, primind acceptul din partea "Cartel Alfa" şi CNSLR Frăţia, unirea urmând să aibă loc posibil în toamna acestui an, a declarat, miercuri, într-un interviu pentru Mediafax, preşedintele BNS, Dumitru Costin.

Liderul BNS a precizat că este cazul ca organizaţiile sindicale să strângă rândurile, să se organizeze într-un format nou, modern, eficient, care să ofere servicii foarte bune membrilor şi să justifice faimoasa întrebare: "De ce sunt membru al unei organizaţii şi ce beneficii îmi aduce apartenenţa la o asemenea organizaţie?".

Astfel, BNS a trimis câte o invitaţie celorlalte patru confederaţii sindicale, dar numai "Cartel Alfa" şi CNSLR Frăţia au răspuns.

Costin a mai spus că mişcarea sindicală trebuie restructurată din temelii, pentru că actualul format se doveşte a fi păgubos pentru membrii de sindicat. Liderul BNS afirmă că această fuziune s-ar putea realiza până în toamna acestui an.â

BNS şi CNSLR Frăţia au mai avut o tentativă de a fuziona în 2004, dar CNSLR Frăţia a renunţat cu câteva zile înainte de anunţul oficial.

Potrivit lui Costin, oamenii simt nevoia strângerii rândurilor şi trebuie să fie foarte bine informaţi cu privire la drepturile lor, la riscurile care îi aşteaptă şi atunci vor ieşi mai mulţi în stradă la apelul liderilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel