BMW, probleme tehnice. Autoturisme rechemate în service

bmw
bmw

Grupul german BMW a anunţat marţi că a decis să recheme la service aproximativ 1,6 milioane de automobile diesel pentru a repara o posibilă problemă care ar putea declanşa un incendiu la motor, extinzând o acţiune care iniţial viza aproximativ 480.000 de vehicule din Europa şi Asia, transmite Bloomberg. 

Decizia vine în urma unei anchete a BMW care a descoperit că există riscul ca lichidul de răcire să se scurgă din instalaţia de răcire a motorului şi împreună cu sedimentele de ulei şi depunerile de carbon să provoace incendii. Vehiculele vizate, modele echipate cu motoare diesel cu patru sau şase cilindrii, au fost produse între 2010 şi 2017. BMW a precizat că după rechemarea iniţială anunţată în luna august, o anchetă internă a descoperit că mai multe vehicule se confruntă cu probleme tehnice similare, relatează Agerpres. 

În 2017, profitul net realizat de BMW a crescut cu 26% până la un nivel record de 8,7 miliarde euro, graţie cererii solide pentru vehiculele electrice şi a reformei fiscale din SUA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel