Blue Club din Regie a fost închis: Anunțul oficial

Reprezentanţii Blue Club au anunţat printr-o postare pe Facebook că au închis clubul "pentru a aduce modificări cu privire la normele de siguranţă", astfel încât să nu se repete tragedia din Colectiv.

"Cel mai popular club din Regie, Blue College, isi suspenda activitatea in perioada urmatoare pentru a aduce modificari cu privire la normele de siguranta si confort a consumatorilor sai. Am luat aceasta decizie deoarece nu concepem sa se repete tragedia din clubul Colectiv. Este trist ca a fost nevoie de o nenorocire pentru a trimite un semnal de alarma tuturor locatiilor. Va multumim pentru intelegere si speram sa ramaneti alaturi de noi", au scris reprezentanţii Blue Club, în postarea lor pe Facebook.

Atunci când unul dintre internauţi le-a reproşat, într-un comentariu, că vor să pară solidari, dar, de fapt, au recurs la această măsură pentru că le e frică de puşcărie şi de amenzi, reprezentanţii clubului au replicat, într-un comentariu: "Nu ne "dam" mari solidari. Intradevar nu putem nega ca nu ne este frica de puscarie sau de amezi, dar in primul rand ne este frica de a avea pe constiinta vietile unor persoane nevinovate. De aceea facem tot posibilul ca de acum inainte clientii nostri sa se simta in deplina siguranta in locatiile noastre". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel