Blue Air: Rută nouă, inaugurată în preajma Sărbătorilor de iarnă

Blue Air
Blue Air

Compania Blue Air a inaugurat, joi, ruta Cluj-Napoca - Birmingham, cu trei frecvenţe săptămânale în zilele de luni, miercuri şi vineri.

Începând cu luna martie a anului viitor, Blue Air îşi extinde prezenţa în Transilvania prin alocarea celei de-a doua aeronave Boeing 737-800, adaugând patru noi rute cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj către Londra Luton (26 martie 2017), Larnaca (9 aprilie 2017), Nisa (10 aprilie 2017) şi Hamburg (3 iunie 2017). Din 15 iunie 2017, un zbor intern va conecta Clujul de Constanţa, litoralul Mării Negre devenind astfel foarte accesibil. De asemenea, Blue Air va creşte frecvenţele pe ruta către Dublin, de la două la trei zboruri săptămânale.

Ne bucurăm că începând de astăzi oferim clujenilor posibilitatea de a călători direct către Birmingham, al doilea oraş ca mărime din Marea Britanie. Încă din momentul anunţării acestei rute cererea a fost mare, datorită legăturilor comerciale dintre Cluj-Napoca și Regatul Unit, a interesului turistic foarte mare, dar şi a fluxului de studenți. Interesul nostru pentru piaţa din Transilvania este subliniat de faptul că începând cu sezonul de vară 2017, vom aloca o a doua aeronavă Boeing 737-800 bazei din Cluj-Napoca. Dezvoltarea noastră este în concordanţă cu intenţiile noastre de a stimula turismul din judeţul Cluj.”, a declarat Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air, potrivit comunicatului de presă trimis DCNews.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel