Urmărește emisiunea live



Blue Air, certificat IATA Operational Safety Audit (IOSA)

Compania aeriană Blue Air anunță că a primit certificarea IATA Operational Safety Audit (IOSA), după ce a parcurs cu succes auditul IOSA, care implică controlul a peste 900 de standarde și bune practici recomandate. 

Parcurgând cu succes auditul IOSA, Blue Air este acum înregistrat IOSA. IOSA este programul de evaluare acceptat și recunoscut internațional, creat să analizeze managementul operațional și procedurile de control al unei companii aeriene.

Pe parcursul auditului sunt analizate următoarele departamente: zbor, control operațional și dispeceratul de zbor, departamentul de inginerie și întreținere, operațiunile la bordul aeronavelor executate de însoțitorii de bord, operațiunile la sol, departamentul cargo și securitate.

[citeste si]

„Suntem încântați să putem spune că azi suntem înregistrați IOSA. Auditul IOSA a fost un proces lung și meritos care a avut ca rezultat creșterea siguranței și alinierea operațională la standardele recunoscute și acceptate internațional. Prin urmare suntem comiși să asigurăm excelența în operare pentru pasagerii noștri", a declarat Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air.

De asemenea, Rafael SCHVARTZMAN, Regional Vice President Europe, a apreciat efortul depus de companie pentru obținererea certificării IOSA: "IOSA este un sistem de evaluare recunoscut și acceptat la nivel mondial, creat să analizeze mamangementul operațional și procedurile de control a unei companii. Înregistrarea IOSA solicită o muncă asiduă din partea personalului și implică alocarea unei cantități mari de resurse și timp. Aș vrea să felicit Blue Air pentru că a realizat cu succes obținerea înregistrării IOSA. Astăzi la nivel mondial sunt doar 403 companii IOSA și pentru noi această realizare reprezintă un important element care ne diferențiază de alți operatori aerieni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel