EXCLUSIV  Protest EXTREM în Bucureşti. Dan Tudorache: Au vrut să deverseze vidanja la Modrogan

Dan Tudorache FOTO AGERPRES
Dan Tudorache FOTO AGERPRES

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a atras atenţia asupra unei situaţii aberante într-o capitală europeană: blocuri noi fără canalizare. 

În Bucureştiul anului 2020 există blocuri - şi nu puţine - care nu sunt racordate la reţeaua de canalizare. Situaţia a fost explicată de către Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, într-un interviu acordat DC News.

"Noi avem undeva la 800 de hectare de teren fără PUZ. Nu putem trage reţele, apă, canalizare, în zona de nord a sectorului. Gândiţi-vă că sunt nouă sau zece blocuri construite pe timpul celuilalt primar, cu câte zece etaje, care nu au reţele. Li s-a promis că se vor face, noi neavând PUZ nu am putut să tragem reţelele... să ai nouă blocuri cu fosă septică...

Cum să ai blocuri cu fosă septică? Iar adversarii mei politici îmi blochează PUZ-ul în continuu. Oamenii de acolo au spus că vor să deverseze vidanja în faţă la Modrogan (n.r. – sediul PNL) ca formă de protest. Aşa mi-au spus, dar le-am spus să nu facă lucrul acesta", a explicat Dan Tudorache.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel