EXCLUSIV  BLOCHEAZĂ ȘMECHERII DIN TRAFIC ! O campanie DCNews și Academia Titi Aur. VIDEO

DCNews și Academia Titi Aur lansează campania "BLOCHEAZĂ ȘMECHERII DIN TRAFIC " . Una dintre cele mai deranjante manevre efectuate de șmecherii din trafic este depășirea coloanei de autoturisme.  Vă invităm să promovați această campanie pe toate mediile de socializare pentru BLOCAREA celor care sfidează atât regulile de circulație cât și cele de bun simț.  

DCNews și Titi Aur au surprins câțiva dintre "șmecherii de București" în timp ce depășeau coloana de mașini peste linia continuă, trecând pe linia de tramvai, sau efectuând diverse manevre interzise. Oprirea celor care comit astfel de abateri la regimul de circulație depinde chiar de șoferii din trafic ce le permit intrarea în coloană.

"Este o încălcare clară atât a regulilor de circulație cât și a celor de bun simț. Mașinile merg peste dunga continuă, peste linia de tramvai. După ce ajung în zona de intersecție intră cu tupeu și vor să reintre în coloană. Cred că prima armă pe care o avem ar fi să nu-i lăsăm niciodată să intre în coloană. Să stea să aștepte pe linia de tramvai până vine poliția și le ridică mașina. 

După ce noi mergem civilizat, pe banda noastră, așteptăm, stăm foarte mult la coadă, la rând vine câte unul nesimțit care se duce pe linia de tramvai și vrea să intre în față. Este deopotrivă și o atitudine nepoliticoasă și periculoasă și se încalcă cele trei reguli când mergem de bază: reguli de circulație, reguli de conducere defensivă și reguli de bun-simț," a spus Titi Aur. 

Iată imaginile surprinse în trafic:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel