EXCLUSIV  BLOCAJ TOTAL! Teodorescu, președintele CJ Tulcea: Le-a atacat! Cineva trebuie să răspundă

Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea, a vorbit, în platoul DC News TV, despre un proiect extrem de important, care a ajuns să fie blocat.

„La Drumul Chiliei vorbim doar despre o răutate a unui om, a domnului Traian Rece. Alocarea pentru Drumul Chiliei era făcută, erau 40 milioane euro, urma să luăm contractarea și să pornim execuția. Dar, pe un conflict colateral, pe care Consiliul Județean l-a avut, din punctul meu de vedere, creat tot de domnul Rece. A găsit de cuviință să atace cărțile punciare pe toată lungimea drumului, adică vreo 170. Le-a atacat pe toate! Bineînțeles, fiecare carte punciară cu procesul ei. 

Oricând semnezi un contract pe fonduri europene, există o anexă pe care președintele Consiliului Județean, nu altcineva, spune că actuala investiție nu are litigii, nu are probleme juridice. Bineînțeles că au atacat, punându-ne în imposibilitatea de a demara această investiție”, a precizat Horia Teodorescu. 

„Ceea ce e dureros... Uman, trebuia să se gândească la oamenii pentru care drumul era vital”, a subliniat acesta.

„Aștept ca pe speța aceasta, dar și pe altele statul român, prin instituțiile abilitate, mă refer la instanțe, să ia o decizie. Sunt multe lucruri foarte simple care dăinuie de doi, trei ani. Trebuiau rezolvate și tranșate mult mai repede”, în opinia acestuia. 

„Avem un prejudiciu. E o acțiune în instanță cu rea intenție. Cineva trebuie să răspundă. Și nu numai pentru asta”, a precizat Horia Teodorescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel