Blocaj total în TVR. Ședința plenului Parlamentului, SUSPENDATĂ

TVR nu a putut să desemneze un singur candidat pentru conducerea SRTv, iar Parlamentul a suspendat ședința de plen. 

Desemnarea unui preşedinte - director general al SRTv s-a amânat pentru săptămâna viitoare, după ce membrii CA al TVR nu au reuşit să propună o singură persoană pentru a ocupa această funcţie. Preşedintele Comisiei pentru cultură din Camera Deputaţilor, Gigel Ştirbu, a precizat că se aşteaptă o singură nominalizare din partea CA al SRTv. 

Noul CA al TVR a propus miercuri două candidate pentru șefia SRTv, care au obținut număr egal de voturi. Gigel Știrbu a precizat că nu se putea merge cu ambele propuneri în plenul comun, arătând că Parlamentul, în şapte zile, trebuie să ajungă la o decizie.

"În urma discuţiilor cu liderii de grupuri parlamentare suspend şedinţa de astăzi. Consiliul de Administraţie al televiziunii nu a ajuns la o propunere legală pe care să o înainteze Comisiilor pentru cultură din Senat şi din Camera Deputaţilor. În numele dumneavoastră, împreună cu domnul vicepreşedinte vom scrie o scrisoare pentru Consiliul de Administraţie să urgenteze în această săptămână o nominalizare pentru comisii, astfel încât să putem să ne întâlnim în aceeaşi formulă săptămâna viitoare. Având în vedere că era singurul punct al ordinii de zi, declar şedinţa închisă", a spus preşedintele de şedinţă Valeriu Zgonea în plenul comun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel