EXCLUSIV  Blocaj mare într-o zonă din Sectorul 6. Lucrările edilitare depășesc termenele și dau peste cap traficul / foto

Este blocaj mare într-o zonă din Sectorul 6.

Începând de pe Strada Cetatea de Baltă, foarte aproape de Orșova, și până pe Strada Ajustorului, există mai multe lucrări edilitare care au dat peste cap traficul din Sectorul 6.

Oamenii care locuiesc la case și la blocuri se plâng că sunt „izolați” pentru că, pentru a ajunge acasă, trebuie să ocolească foarte mult, iar străzile pe care trebuie să meargă cu mașina sunt pline de gropi. Problema este că lucrările trenează deja de foarte mult timp.

De exemplu, există o lucrare „pentru extinderea și redimensionarea rețelei publice de apă potabilă pe bulevardul Uverturii între Strada Ajustorului și limita administrativă a municipiului București și extinderea și redimensionarea rețelei publice de canalizare în zona Străzilor Orșova - Cernișoara - Stupca - Ajustorului și Bulevardul Uverturii”. Aceasta deja are termenul de finalizare depășit cu 59 zile.

De asemenea, un alt exemplu este Strada Dezrobirii unde termenul lucrării edilitare a fost depășit cu 66 zile.

Acestea sunt doar două exemple din zonă cu lucrări edilitare care au termene depășite. Harta integrală poate fi consultată aici https://lucrari-edilitare.primarie6.ro

2. -imagine fara descriere- (lucrari-edilitare_63836700.jpg)

3. -imagine fara descriere- (sector-6_15002600.jpg)

Oamenii cer autorităților să grăbească lucrările astfel încât, deși termenele au fost depășite cu lunile, să nu se prelungească și mai mult situația, astfel încât traficul să revină la normal în zonă.

De asemenea, amintim că există o aplicație - eSector 6 - unde puteți face sesizări privind neplăcerile cu care vă confruntați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel