EXCLUSIV  Blocaj la minister, de teama DNA. Daniel Tudorache: Nu există aşa ceva

Mihai Ciobanu / 10 iun 2019 / 17:27 Salveaza PDF Comentarii
Guvern Dăncilă
Descriere foto: Guvern Dăncilă

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a vorbit, în cadrul unui interviu acordat DC News, despre situaţia accesului în cartierul Greenfield ai cărui locuitori se plâng de traficul infernal de acolo. 

"Chiar astăzi am fost la Ministerul Apelor şi Pădurilor, unde m-am întâlnit cu ministrul Deneş dar şi cu directori din cadrul ministerului pentru că le-am promis oamenilor că le rezolv problema din Greenfield. E un drum care se blochează în permanenţă, trece prin pădure, prin faţa Grădinii Zoologice. Ministrul a spus: 'hai să îi ajutăm'. Am discutat că trebuie să rezolvăm cu acel drum care a fost făcut în 1972 de către Ceauşescu, dar care nu a fost încadrat ca drum public ci a rămas ca drum forestier.

E singurul drum forestier asfaltat din România. (...) E o problemă juridică din cauza căreia nu putem reabilita acel drum. Stăteam şi mă uitam în ce ţară trăim... Ministrul a fost de bună credinţă, dar directorii din subordine spuneau că, 'dacă vă ajut să închiriaţi drumul de la noi, de-abia ne aşteaptă DNA-ul să dăm cu subsemnatul'. Nu există aşa ceva, dacă s-a făcut o greşeală în 1972, trebuie să o reparăm. Vreau să rezolv problema traficului din acel cartier însă mă lovesc de birocraţie",  a declarat primarul Daniel Tudorache. 

 

Urmăreşte, aici, în detaliu, explicaţiile oferite de către primarul Daniel Tudorache: 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22