Blocaj în Piața Victoriei. Mircea Badea: E faptă penală! La pușcărie!

Blocaj în Piața Victoriei. Mircea Badea: E faptă penală! La pușcărie!
Blocaj în Piața Victoriei. Mircea Badea: E faptă penală! La pușcărie!

Mircea Badea a ocolit Piața Victoriei, blocată de protestatari. 

Realizatorul ”În Gura Presei” a povestit prin ce a trecut din cauza protestatarilor care au blocat Piața Victoriei. El a fost nevoit să ocolească, și nu o dată, zona. În aceeași situație au fost toți șoferii din București care aveau drum prin Piața Victoriei. 

”Erau cinci speriați în Piața Victoriei. La Realitatea FM spunea că sunt 200 de protestatari. Niște trei speriați au spus că `suntem șmecheri, suntem hashtag și blocăm circulația că așa vrea coclenderul nostru`. S-au așezat cu băsanul pe astfalt și nu s-au mai dat de acolo. Când trei speriați, care încap într-o cabină de duș, blochează Piața Victoriei, că ei sunt șmecheri, nu merge! Avem și noi dracului treabă! A trebuit să ne pierdem din timpul nostru că ei sunt șmecheri. În Codul Penal scrie că blocarea drumului public e faptă penală. Vreau să-i văd la pușcărie. Nu se poate! Scrie în Codul Penal! Luați-vă băsănaile de pe astfalt și marș dracu` de acolo. Apoi veneam prin Piața Romană, spre serviciu. Înțeleg că se mai strânseseră câțiva, dar am văzut la televizor că încăpeau foarte bine acolo, stăteau răsfirați și câțiva, de-ai dracu blocau Piața Victoriei. E inadmisibil! La pușcărie, blocarea drumului public e faptă penală” a spus Mircea Badea, la Antena 3. 

Inițial protestatarii au încercat să convingă șoferii să-și lase mașinile în drum și să se alăture protestului. Se puneau efectiv în fața mașinilor care circulau regulamentar. Apoi, când s-au strâns îndeajuns de mulți cât să facă un lanț uman, au blocat accesul mașinilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel