Blocaj cu gunoaiele în Sectorul 1. Totul se blochează în semnătura primarului Clotilde Armand

Poveste fără sfârșit în Sectorul 1 cu primarul Clotilde Armand...

Ar fi de râs, dacă n-ar fi de plâns, dar problema este că suferă cetățenii din cauza a ce nu face Clotilde Armand. Din 29 ianuarie, Romprest nu are unde să mai ducă gunoiul din cauza unei semnături pe care trebuia să o dea primarul Sectorului 1. Și încă nu a dat-o...

Romprest a informat-o în scris pe Clotilde Armand privind blocajul predării deșeurilor către operatorii de tratare / sortare a deșeurilor solide colectate separat și transportate separat de pe raza administrativ teritorială a Sectorului 1.

„Începând cu data de 29 ianuarie ne vom afla în imposibilitatea obiectivă de a mai primi deșeuri municipale la stația de sortare / tratare situată în comuna Dragomirești Vale, sat Dragomirești Vale”, a transmis Rom Waste Solutions.

Romprest o roagă pe Clotilde Armand să depună cu celeritate toate diligențele în vederea soluționării acestor aspecte, astfel încât să se poată evita un blocaj al predării către furnizorii de servicii de tratare / sortare a deșeurilor. Rămâne de văzut dacă va avea timp Clotilde Armand să dea o semnătură.

1. -imagine fara descriere- (gunoi-2_02721400.jpg)

2. -imagine fara descriere- (gunoi_83664300.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel