EXCLUSIV  Blocaj MAJOR în București. Dan Tudorache, atac la USR: Îşi bat joc de oameni!

Dan Tudorache FOTO AGERPRES
Dan Tudorache FOTO AGERPRES

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a explicat cum din cauză că PUZ-ul a fost blocat, nu poate realiza o serie de investiţii de care cetăţenii au nevoie. 

Dan Tudorache a declarat că, din cauza celor de la USR care au atacat Planul Urbanistic Zonal a Sectorului 1, nu poate asfalta şi aduce reţeaua de canalizare într-un cartier cu 50 de străzi. Edilul a afirmat că acolo sunt blocuri noi care, în lipsa canalizării, au fosă septică iar el nu poate investi acolo pentru a le rezolva oamenilor problema tocmai din cauza faptului că PUZ-ul a fost blocat.

"Am o zonă de 800 de hectare unde nu am PUZ, în spatele pădurii Băneasa, până în Şoseaua de Centură. Sunt 800 de hectare unde sunt 50 de străzi care trebuia să fie făcute. Nu le pot face, nu pot trage apă, canal, să aduc utilităţile, să creez o zonă decentă a Bucureştiului.

Sunt blocuri noi construite acolo, blocuri cu zece etaje care au fosă septică. Nu pot să le trag reţelele pentru că nu am PUZ. Iar acum îi văd pe cei de la USR că spun 'Tudorache nu a asfaltat 50 de străzi’. Păi dacă aţi blocat PUZ-ul? Intenţionat aţi blocat PUZ-ul ca să nu pot asfalta străzile. Efectiv îşi bat joc de cetăţenii Sectorului 1 prin blocarea la infinit a acestui PUZ", a explicat primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel