Bloc prăbușit în Torino. Trei români au fost răniți

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Trei români au fost afectați de prăbușirea unui bloc în Torino. Unul dintre ei este internat în spital, în stare gravă. 

Trei români au fost răniți după ce un imobil din Torino s-a prăbușit, scrie Mediafax. Românii se aflau în interior, iar unul dintre ei a ajuns la spital în stare gravă. Ceilalți doi nu au avut nevoie de spitalizare, anunță Ministerul Afacerilor Externe.

Ministerul Afacerilor Externe anunță că prin Consulatul General al României la Torino s-a autosesizat în urma informațiilor apărute în presa italiană referitoare la prăbușirea unui imobil de locuințe, la data de 24 august.

Consulul general s-a deplasat în regim de urgență la fața locului pentru a face demersuri pe lângă autoritățile locale și a obține informații cu privire la cetățenia, identitatea și starea de sănătate a persoanelor afectate.

Care este starea românilor

Din informațiile obținute a reieșit faptul că în imobilul prăbușit locuiau trei cetățeni români. Unul dintre aceștia a fost rănit și este în stare gravă la spital, unde primește îngrijiri de specialitate. Starea de sănătate a celorlalți doi cetățeni români este bună, iar autoritățile locale le vor asigura temporar cazarea, mai anunță MAE.

MAE precizează că reprezentanții oficiului consular sunt în contact cu cetățenii români afectați și cu familiile lor. De asemenea, Consulatul General al României la Torino continuă dialogul cu autoritățile locale și cu unitatea medicală unde a fost transportat cetățeanul român rănit, fiind pregătit să acorde asistență consulară.

Un băiețel de 4 ani mort, mai mulți răniți și dispăruți

Un bloc din Torino în care locuiau mai multe familii de români s-a prăbușit, ieri, în jurul orei 09:00, în urma unei explozii. Un băiețel de 4 ani a murit sub dărâmături, scrie stiridiaspora.ro

Vocea unei femei striga disperată după ajutor. Pompierii au reușit să o salveze, însă nu a existat nicio speranță pentru fiul său, un băiețel de 4 ani, extras mort de sub dărâmături: medicii au încercat în zadar să-l reînvie, dar pentru băiețel era prea târziu.

Acesta este bilanțul trist al prăbușirii unei clădiri cu două etaje, care a avut loc în strada Bramafame la numărul 42 din Torino. Cauza tragediei, conform celor aflate, ar putea fi atribuită unui explozii datorată gazului.

Citește mai mai multe aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel