Bloc evacuat de urgență la Galați. Pompierii au solicitat cercetare chimică

Autospecială SMURD. FOTO: IGSU
Autospecială SMURD. FOTO: IGSU

Un bloc a fost evacuat de urgență în această dimineață la Galați. Pompierii au solicitat un echipaj de cercetare chimică din cauza unui miros necunoscut. 

Zeci de persoane au fost evacuate, miercuri, dintr-un bloc din Galați, după ce în interiorul imobilului a apărut un miros suspect. Pompierii au solicitat intervenția echipajului pentru cercetare chimică, biologică și nucleară de la Brăila, după ce s-a stabilit că nu este miros de gaz, scrie Mediafax. 

Incidentul s-a produs într-un cartier din Galați, iar potrivit pompierilor, au fost evacuate 36 de persoane, dintre care opt sunt copii. Echipele de intervenție au stabilit că nu este vorba despre o scurgere de gaz și au solicitat autospeciala CBRN de la Brăila.

Cercetare chimică la fața locului

„Dispeceratul ISU a fost solicitat pe strada Frunzei, la blocul 4F, din cauza unui miros persistent care se manifesta pe casa scării blocului cu 4 etaje. Pompierii au evacuat 28 adulți și 8 copii din întregul bloc (...)s-au făcut măsurători și nu este gaz. Sursa mirosului nu este cunoscută și a fost solicitat un echipaj cu autospeciala CBRN de la ISU Brăila, care urmează să ajungă în scurt timp la incident", a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță.

Pentru eliminarea mirosului, pompierii au deschis toate ușile blocului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel