Bolcaș, despre ÎNREGISTRĂRILE cu Mircea Băsescu: E absolut CUTREMURĂTOR!

bolcas decenews
bolcas decenews

Antena 3 a prezentat, miercuri seara, filmulețe în care apar Mircea Băsescu, fratele președintelui Băsescu, și Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel, zis și "Bercea Mondial", vorbind despre o intervenție în justiție. Acest subiect a fost comentat de avocatul Lucian Bolcaș.

"Nu pot să comentez aceste lucruri decât din punct de vedere moral pentru că până acum avem doar informații de presă pe care doar procurorii le pot evalua pentru a fi probe decisive. Nu știu dacă aceste înregistrări ambientale, făcute în afara condițiilor legale, pot fi considerate probe în mod formal. Înregistrările pot constitui un indiciu care coraborate cu alte probe dau măsura vinovăției - asta din punct de vedere juridic. Am 50 de ani de avocatură, dar atâta abjecție nu am mai văzut niciodată!

Am văzut infracțiuni de dare de mită și de luare de mită. Am văzut oameni care dădeau și haina de pe ei pentru a scăpa de repercusiunile legii, dar în halul acesta de murdărie... nu îmi găsesc cuvintele. Vă dați seama că în fața acestui președinte judecătorii depun jurământul? Vă dați seama că în fața magistraților pe care Traian Băsescu vrea să îi influențeze noi ne ridicăm în picioare în semn de respect? Este absolut cutremurător ce se întâmplă. Atâta abjecție morală nu am mai întâlnit", a spus Lucian Bolcaș, joi dimineață, la Antena 3.

VEZI ȘI: ÎNREGISTRĂRI Mircea Băsescu - Bercea: Traian Băsescu, cinci variante de răspuns

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel