Blaga, replică acidă după rafalele lui Băsescu

blaga basescu decenews
blaga basescu decenews

Liderul PDL, Vasile Blaga, îi transmite lui Traian Băsescu, președintele României, că Alianța Creștin Liberală nu are nevoie de binecuvântarea sa, recomandându-i  "să aibă grijă cu doamna Udrea de PMP".

"Nu avem nevoie de sfaturile nimănui. Ştim ce avem de făcut, suntem oameni responsabili. O să avem luni un candidat la preşedinţie, o să avem şi candidat de prim ministru cum scrie în protocol. Noi suntem pe drumul nostru, dânsul (Băsescu - n.r.) să aibă grijă cu doamna Udrea de PMP. Are de ce avea grijă", a precizat Vasile Blaga într-o conferinţă de presă comună cu preşedintele PNL Klaus Iohannis, citat de Mediafax.

KLAUS IOHANNIS se lasă "dezbrăcat" de TRAIAN BĂSESCU

Blaga crede că este "obligatoriu" ca Traian Băsescu să facă publice secretele pe care le știe despre prezidențiabili, după ce șeful statului a amenințat că îi va "dezbrăca" pe cei care vor să-l succeadă la Cotroceni.

"Cred că ar fi obligatoriu să le spună. Deci, dacă are astfel de informaţii preşedintele, este obligatoriu să le spună pentru că altfel ar putea fi considerate, cum aţi sugerat şi dumneavoastră, elemente de presiune asupra unor oameni, ceea ce nu este corect. Pe de altă parte, să nu-şi facă griji nici dânsul şi nici alţii asupra parcursului noului PNL. Această construcţie merge înainte, ştiu că nu se bucură mulţi de asta", a adăugat Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel