Blaga: Golanii de golani, vor fi excluşi. Vezi despre cine este vorba

blaga
blaga

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, vrea să stopeze tendința unor lideri locali de a mai susține candidații USL în campania pentru alegerile parlamentare de la 9 decembrie. Numindu-i ,,golani de golani”, copreședintele ARD a declarat că primarii care au trădat vor fi excluși chiar de el din partid, dacă organizațiile locale nu reușesc acerst lucru.

,,Din punctul meu de vedere, încă nu au suficientă putere primarii. Ce fac ei cu puterea, cât o au, asta este altceva, iar cei care greşesc trebuie traşi la răspundere. Am văzut şi la noi primari de ai noştri acum pe scenă cu candidaţii USL-ului, pentru că acum se vede de fapt cine ţine la partidul acesta. Golani de golani şi le transmit şi pe această cale, că eu am vorbit cu preşedinţii organizaţiilor respective: dacă nu îi daţi vor afară îi dau eu afară din partid. Nu au ce căuta în partidul nostru acum când ne este greu, primarul din Suceava, să nu se supere domnul Fluture, şi chiar dacă se supără cu atât mai bine, îl văd pe o altă scenă şi nu îl văd afară din partid. Păi nu se poate, nu se poate când ne este greu”, a spus el fiind prezent într-o emisiune la B1 Tv.

 ,,Sigur că poţi să invoci binele colectivităţii mele, că cine ştie ce iese. Deci tocmai de asta vă spun, încă nu au suficiente puteri. În ce sens puteri? Nu li s-a transmis aşa cum trebuie responsabilităţile însoţite şi de descentralizare financiară: câte primării şi CJ”, a completat preşedintele PDL, Vasile Blaga.

 În ultimele zile, mai mulți primari PDL de municipii au trecut în barca USL, participând la acțiunile de lansare a candidaților USL și declarând că îi susțin pentru ocuparea unui fotoliu de parlamentar. Printre aceștia se numără primarii municipiilor Suceava și Vatra Dornei, dar și cel din Hunedoara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel