Black Friday 2018. Cum să te pregătești de Vinerea Neagră

Black Friday 2018 se apropie! Febra cumpărăturilor începe să cuprindă tot mapamondul, motiv pentru care este foarte important să ne pregătim, fie alocând o anumită sumă de bani pentru shopping, fie căutând din timp magazinele preferate. 

Black Friday 2018. Pentru cumpărături eficiente, iată cum poți să-ți pui la punct strategia de Black Friday 2018.

Bugetul trebuie planificat

Black Friday 2018. Dacă ar fi să facem un top cu sfaturile pentru Black Friday 2018, bugetul s-ar situa pe primul loc. Din moment ce foarte multă lume face greșeala de a arunca o grămadă de bani în ziua de Black Friday, este esențial să-ți calculezi bugetul și să începi să economisești chiar de astăzi!

Lista de cumpărături

Black Friday 2018. Un nou telefon, o poșetă de firmă sau bilete de avion? Indicat este să-ți creezi o listă cu articolele pe care le cauți anul acesta. Totodată, să ai în vedere dacă bugetul tău se încadrează la cerințele tale. În acest fel, atunci când Black Friday 2018 va veni, vei ști de ce fel de oferte să profiți.

Fii cu ochii în patru

Black Friday 2018. Cu toții ne dorim să achiziționăm gadget-ul preferat la un preț avantajos, cât mai repede, însă un rol important îl deține atenția. Produsul pe care ai pus ochii ar putea să nu aibă un discount atât de mare de Black Friday 2018, pe un site anume, de aceea este bine să consulți mai multe surse, pentru a putea face o comparație a prețurilor. 

Shopping din timp

Black Friday 2018. Black Friday 2018 este oficial pe 23 noiembrie 2018, însă nu trebuie să aștepți până atunci, pentru a face cumpărături! Cele mai multe magazine au așa zise „zile de reduceri înainte de Black Friday” care pot începe chiar și cu trei săptămâni înainte. 

Decide mai devreme unde vei face cumpărături

Black Friday 2018. Magazin staționar sau online? Este foarte important să te decizi cum vei face cumpărături, urmând să verifici programul magazinelor, pagina lor de Facebook sau să le dai un telefon.

Vezi și Black Friday 2018. Cele mai bune oferte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel