BLACK FRIDAY 2017, evoMAG riscă la 75%

Black Friday reduceri. Cea mai aglomerată perioadă de reduceri din an continuă la evoMAG cu a doua rundă de Black Friday.
Black Friday reduceri. Cea mai aglomerată perioadă de reduceri din an continuă la evoMAG cu a doua rundă de Black Friday.

Cea mai aglomerată perioadă de reduceri din an continuă la evoMAG cu a doua rundă de Black Friday.

Astfel, în perioada 7 – 14 noiembrie, noi produse vor beneficia de reduceri de până la 75%. Pe lângă ofertele destinate segmentului consumer, evoMAG organizează Black Friday şi pentru companii, acestea putând beneficia, pe lângă discounturi semnificative la echipamente electronice, şi de servicii personalizitate şi gratuite.

Companiile pot achiziţiona laptopuri de la 899 lei sau, în cazul laptopurilor strict dedicate segmentului de business, cu până la 25% reducere, imprimante cu preţuri reduse cu până la 47%, routere wireless mai ieftine cu până la 60%, televizoare cu preţuri care pornesc de la 329 de lei, sau cu preţuri reduse la jumătate, sisteme PC cu preţuri mai mici cu până la 27%, monitoare mai ieftine cu până la 56% sau multifuncţionale cu preţuri mai mici cu până la 35%.

La aceste oferte se adaugă facilităţi precum livrare gratuită indiferent de valoarea comenzii, termen de plată şi limită de credit, consultanţă, servicii de finanţare, prioritate în soluţionarea situaţiilor de service, garanţie extinsă pentru produsele achiziţionate, înlocuirea produselor defecte pe perioada reparaţiei acestora etc.

„Am ales să organizăm Black Friday şi pentru companii pentru că am observat un interes crescut din partea acestora în a investi în soluţii tehnologice tot mai complexe. De asemenea, am observat că firmele fac mai multe achiziţii, cu o recurenţă mai mare decât persoanele fizice şi sunt mai fidele brandului. De asemenea, nevoile companiilor vizează produse premium şi întotdeauna de ultimă generaţie, iar valoarea medie a coşului de cumpărături este de aproximativ 1.000 de lei, cu 50% mai mare în comparaţie cu cea a utilizatorilor individuali”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel