Black Cube: David Geclowicz condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare

Tribunalul Bucureşti a decis miercuri condamnarea israelianului David Geclowicz la 2 ani şi 8 luni închisoare cu suspendare, după ce acesta şi-a recunoscut vinovăţia în dosarul "Black Cube" privind hărţuirea şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. 

Tribunalul a admis acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de David Geclowicz cu procurorii DIICOT şi l-a condamnat pe israelian la 2 ani şi 8 luni închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat, transfer neautorizat de date informatice, complicitate la fals informatic, complicitate la operaţiuni ilegale cu dispozitive şi programe informatice, complicitate la violarea secretului corespondenţei. 

De asemenea, David Geclowicz are interdicţia de a comunica sau de a se apropia pe o perioadă de 3 ani de victimele din acest dosar - Eduard Kovesi, Liliana Sabău şi Fusea Sorin. 

În plus, instanţa a dispus un termen de supraveghere de 3 ani, perioadă în care David Geclowicz trebuie să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, unde va urma un program de reintegrare socială, şi să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunităţii. 

Decizia nu este definitivă, notează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel