EXCLUSIV  Bizarul caz al fostului pușcăriaș în cărucior electric. Ce-a făcut întrece imaginația! Comisarul Untaru, detalii

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Detectivul criminalist Mihai Untaru, comisar-șef (r), a vorbit pentru DC News despre cazul bărbatului de 88 de ani din Vaslui suspectat că și-a ucis soția. 

Un bărbat de 88 de ani, din Vaslui, este suspectat că și-a înjunghiat mortal soția mai tânără cu 17 ani. 

Vârsta înaintată a suspectului recidivist, faptul că are un picior amputat și se deplasează într-un cărucior electric, dar și seninătatea cu care le-a cerut polițiștilor care au intervenit la fața locului ceva de băut - toate acestea sunt aspecte care, coroborate, duc la ceva ce pare extraordinar, fără precedent pentru spațiul public.

Cazuri de genul acesta s-au mai întâmplat. Detectivul criminalist Mihai Untaru, comisar-șef (r), a atras atenția asupra unor aspecte evidente pentru un om cu experiență pe această nișă. 

„Puterea de a pune mâna pe cuțit și de a lovi aparține de cult al morții. E exact ca povestea aia - Eu m-am născut asasin -. El a mai făcut pușcărie tot pentru așa ceva”, a spus Mihai Untaru pentru DC News. 

Suspectul le-a cerut polițiștilor alcool 

Faptul că suspectul le-a cerut polițiștilor alcool, spune comisarul Untaru, arată că, un individ capabil de crimă, în prezența alcoolului sau a drogurilor, intră în lumea lui și consideră că poate face orice. Căruciorul electric nu l-ar fi oprit pe suspect să acționeze, ci din contră, a fost un motiv să arate că poate... oricum.

În prezența drogului, că e băutură, că e opium, că e marijuana, se transformă, intră în lumea lui. Se consideră cel mai tare și pe fondul actualității, când vede ce se dă în presă, se întreabă: Ce? Eu nu pot? Ce dacă mă deplasez într-un scaun cu rotile? A pus mâna pe cuțit și probabil că soția nici n-a crezut că va lovi. Și a făcut-o”, a mai explicat comisarul Untaru pentru DC News. 

Situația care i-a permis să se mențină 

De asemenea, detectivul criminalist a mai precizat că, situația pe care o aveau cei doi, întreținută probabil de femeia mai tânără, i-a permis suspectului să se mențină. Astfel, la 88 de ani, a avut tăria și forța de a lovi cu cuțitul. 

„Avea parte de un cărucior electric, destul de scump. O situație materială pe care femeia, probabil, o întreținea. Ea era mai tânără, avea în jur de 70 de ani. El era cu 18 ani mai în vârstă. Ca la vârsta asta să poată să lovească cu cuțitul, înseamnă că era suficient de solid, de bine întreținut: mâncat, spălat... Avea o situație familiară care îi permitea să se mențină”, a continuat Untaru.

Privind acest subiect, în încheiere, Mihai Untaru a spus că individul n-a făcut altceva decât să convingă că, în ciuda trecerii timpului și a perioadei petrecute după gratii, aspectul infracțional de care se lasă ghidate anumite persoane nu dispare. 

„El face parte dintre cei cărora chiar le place să facă rău”, a conchis comisarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel