Primar, idee inedită de a-i convinge pe localnici să plătească taxele

Taxe
Taxe

Locuitorii oraşului-staţiune Sângeorz-Băi din judeţul Bistriţa-Năsăud vor fi stimulaţi prin intermediul unei tombole cu premii să îşi plătească impozitele şi taxele locale pe anul în curs până la finalul acestei luni, a anunţat primăria printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

"Tombola pentru bunii platnici" va fi organizată în data de 3 aprilie, iar extragerea va fi făcută live pe Facebook, cei mai norocoşi urmând să primească produse electrocasnice.

Primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că îşi doreşte ca gradul de colectare a taxelor şi impozitelor locale să treacă de 90%.

"Trei premii vom acorda. Încă nu ştim ce vor fi, dar vor fi electrocasnice. Nu gradul de colectare a fost motivul neapărat, dar vrem să fie şi mai bine, să trecem de 90 şi ceva la sută", a spus Ogâgău.

Cei care îşi vor achita integral impozitele şi taxele locale până în data de 31 martie vor primi, de asemenea, o bonificaţie de 10%.

În anunţul primăriei, semnat de Biroul Taxe şi Impozite, se mai precizează că, după data de 3 aprilie, va fi făcută publică lista datornicilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel