Bistrița Năsăud, incendii produse simultan. O persoană, găsită carbonizată

Pompierii au avut o zi teribil de grea în Bistrița Năsăud. Două case au luat foc, iar o persoană și-a pierdut viața.

Pompierii bistriţeni au fost nevoiţi să intervină, sâmbătă după-amiază, la două incendii produse aproape simultan, care au cuprins o casă din localitatea Aluniş şi anexele alteia din localitatea Rusu de Sus, primul incendiu ducând şi la decesul unui bărbat.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, la Aluniş a fost cuprinsă de flăcări o casă veche, construită din lemn şi chirpici, în suprafaţă de aproximativ 100 mp, care a fost distrusă în totalitate.

Incendiu la un adăpost de animale

În interiorul casei a fost găsit trupul carbonizat al proprietarului, un bărbat în vârstă de 64 ani, a confirmat, pentru Agerpres, reprezentantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Diana Pintea.

La Rusu de Sus, incendiul a izbucnit la garaj, după care s-a extins şi la un adăpost de animale. Suprafaţa afectată este de aproximativ 100 mp, incluzând garajul, adăpostul porcinelor şi, parţial, şura.

Proprietarul casei, un bărbat de 50 ani, a încercat, în timpul incendiului, să îşi salveze animalele şi s-a ales cu arsuri la nivelul feţei, fiind transportat la spitalul orăşenesc Beclean pentru îngrijiri.

Cauzele incendiilor sunt în curs de stabilire

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel