Bistriţa-Năsăud: Parcul de aventură inaugurat anul trecut de primăria municipiului Bistriţa se redeschide în weekend

Primăria municipiului Bistriţa a anunţat marţi, prin intermediul unui comunicat de presă, că, începând cu acest sfârşit de săptămână, va fi redeschisă zona de agrement 'Aventura Parc', aflată în imediata apropiere a pârtiei de schi Cocoş.

Obiectivul a fost inaugurat anul trecut, în urma unei investiţii din bugetul local ce a depăşit 100.000 de lei. Dacă anul trecut parcul de aventură de pe Dealul Cocoş a putut fi accesat doar începând cu ultima săptămână a lunii august, în această vară el îşi va deschide porţile pentru bistriţenii şi turiştii iubitori de adrenalină începând cu ziua de sâmbătă, 29 iunie.

Pentru a ajunge la 'Aventura Parc', cei interesaţi vor urca cu ajutorul telescaunului folosit pe timpul iernii pentru pârtia de schi. Preţul unui bilet cu telescaunul, care include urcare şi coborâre, este de 15 lei pentru adulţi şi de 10 lei pentru copii şi tineri. Pentru două ore de acces în parcul de aventură, se vor plăti suplimentar 30 de lei pentru adulţi şi 20 de lei pentru copii şi tineri, vârsta minimă admisă fiind de 4 ani. Cei care doresc să coboare dealul cu bicicleta, pot utiliza, la urcare, suporţii pentru biciclete ai telescaunului, fără cost suplimentar.

În 'Aventura Parc', vizitatorii au la dispoziţie trei tiroliene, un traseu printre copaci format din 13 platforme, cu grad de dificultate mediu, şi două panouri de căţărare. Programul de funcţionare al parcului de aventură va fi de miercuri până vineri între orele 12,00 - 18,00, iar sâmbătă şi duminică între orele 10,00 - 18,00.

'Aventura Parc' şi pârtia de schi Cocoş fac parte din complexul sportiv şi de agrement denumit 'Wonderland', care se află în cartierul Unirea al municipiului Bistriţa şi care a fost realizat exclusiv din fonduri de la bugetul local.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel