Bistrița-Năsăud: Serviciu de ambulanță privat, înfiinţat de "Filantropia Ortodoxă"

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

"Filantropia Ortodoxă", o asociaţie din Bistrița, a inaugurat marți, în prezența mitropolitului Clujului, un serviciu privat de ambulanță. Pentru început, serviciul va funcționa cu o singură ambulanță destinată pacienţilor care nu se află în stare critică, informează Agerpres.

Serviciul privat de ambulanță "Filantropia Ortodoxă" se adresează pacienților care nu se pot deplasa şi care au nevoie de internări, externări sau deplasări.

Preşedintele Asociației "Filantropia Ortodoxă", preotul Marius Pintican, a declarat că serviciul reprezintă o întregirire a activităţii de îngrijiri la domiciliu. Conform declaraţiei sale, după Sarbători, noi ambulanţe ar putea fi achiziţionate.

Cazurile sociale neasigurate, dar și cei care sunt asigurați medical, vor beneficia de gratuitate, în rest urmând să se plătească aproximativ doi lei pe kilometru.

Potrivit președintelui interimar al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud, până la 1 aprilie 2016, serviciile desfășurate de acesta nu sunt decontate de către stat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel