Biserică din Capitală, VANDALIZATĂ. Au fost scrise mesaj LGBT. BOR: O manifestare anti-ortodoxism. VIDEO

Captură video RealitateaPlus
Captură video RealitateaPlus

O biserică din capitală a fost vandalizată de către persoane necunoscute.

În spațiul public au apărut mai multe imagini de la o biserică din București, vandalizată de persoane necunoscute. Pe fațada bisericii au fost scrise mai multe mesaje LGBT, cu vopsea. Reprezentanții Bisericii Ortodoxe Române au reacționat în acest caz.

"Mesajul bisericii nu este împotriva niciunei persoane, indiferent de opțiunea ei sexuală. Nu este vorba despre un mesaj care să limiteze libertățile cuiva și acești oameni, presupun că tineri, ar fi bine ca înainte să persiste în agresivitatea lor să stea puțin pe gânduri. Să se gândească la părinții lor, la bunici, la familie, care sunt sigur că nu se mândresc cu faptele lor.

De data aceasta este vorba despre o biserică mai izolată, dar au mai fost astfel de cazuri și în trecut când au fost vandalizate biserici din centrul orașului. E un mesaj nociv, e un mesaj al unei comunități care nu cred că se caracterizează prin asemenea gesturi. Repet, este vorba despre mesajul unui nucleu dur, nucleul unui cult ideologizat al LGBT.ului. (...) O manifestare împotriva creștinismului. În România este o manifestare anti-ortodoxism, aceasta fiind religia majoritară.", a declarat Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al BOR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel