Birou paşapoarte la mall. Carmen Dan: Relaxare a presiunii la ghişee

Mihai Ciobanu / 16 iul 2018 / 12:23 Salveaza PDF Comentarii
birou pasapoarte la mall
Descriere foto: birou pasapoarte la mall

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, consideră că deschiderea ghişeelor de eliberare a paşapoartelor în mall-uri a dus la o relaxare a presiunii la ghişee, iar timpul de aşteptare este în scădere. 

"Am eliberat faţă de anul trecut cu 50% mai multe paşapoarte şi ştiţi foarte bine care era situaţia, ce aglomeraţie era la ghişeele de eliberare, în primul rând din cauza spaţiului neadecvat lucrului cu publicul într-un sistem de presiune şi de aglomeraţie. Am suplimentat de anul trecut şi personalul, am făcut demersuri de a identifica spaţii noi.

Deja s-a văzut o relaxare a presiunii la ghişee după ce am deschis sediul din mall. Acum şi acest sediu, care într-adevăr este ultramodern şi este dotat cu 14 ghişee în care se procesează cererile de eliberare", a spus Carmen Dan, prezentă la deschiderea sediului pentru Serviciile de Eliberare a Paşapoartelor din mall-ul ParkLake. Ea a apreciat faptul că românii au înţeles mesajul campaniei MAI prin care erau îndemnaţi să îşi facă documente de călătorie pe tot parcursul anului, nu doar vara.

Citeşte mai departe aici. Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26