Spitalul de Urgență Brăila, fără dezinfectatant. Apa oxigenată, pe lista explozibililor

poza cu caracter descriptiv
poza cu caracter descriptiv

Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a rămas fără apă oxigenată, după ce substanţa denumită şi perhidrol a fost trecută pe lista explozibililor şi trebuie aviz special pentru a fi cumpărată.

Managerul spitalului, Delia Râşnoveanu, a spus că în acest moment, în spital nu există apă oxigenată, deoarece apa oxigenată a trecut pe lista explozibililor. "Am făcut adresă la Bucureşti către Inspectoratul General al Poliţiei să ne dea avizul să o putem cumpăra. Momentan, am înlocuit apa oxigenată cu alte antiseptice, gen alcool, betadină, cam ce se poate folosi în locul ei", a declarat, vineri, pentru AGERPRES, Delia Râşnoveanu.

Apa oxigenată este singurul agent antibacterian compus numai din apă şi oxigen, care distruge prin oxidare organismele producătoare de boli şi este considerat cel mai sigur şi mai eficient dezinfectant natural. Consilierii judeţeni PNL susţin că Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila ar mai duce lipsă şi de spirt, tifon, perfuzoare, tuburi de dren, fire de sutură, informaţii care nu au fost confirmate însă de managerul Delia Râşnoveanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel