Birocrația în sport. Româncele au pierdut aiurea un meci la Mondiale

Echipa feminină de tenis de masă a fost învinsă de Olanda din cauză că arbitrul a trecut aiurea sportivele tricolore pe foaia de joc.

Sunt situații în care te crucești, pur și simplu! Nu îți vine să crezi. Una dintre aceste intâmplări s-a petrecut la Campionatele Mondiale de tenis de masă de la Halmstad, din Suedia. Arbitrul a trecut componentele reprezentativei României în ordine alfabetică pe foaia ded joc. Din această cauză nu au put să evolueze cele mai în formă ”tricolore”, iar Olanda a câștigat meciul cu scorul de 3-0. Proteste scrise și verble au fost inutile. A fost, de altfel, singura înfrângere înregistrată de românce.

[citeste si]

Singure printre asiatice

Înainte și după sincopa nefericită cu selecționata Țărilor de Jos, România a înregistrat doar victorii în Grupa C: 3-1 cu Cehi, 3-1 cu Polonia, 3-0 cu Taipei, 3-1 cu Coreea de Nord. Cu Bernadette Szocs, numărul 29 mondial, în mare formă, autoare a nouă victorii, România s-a calificat direct în sferturile de finală ale CM. Important este că evit, în acest fel, marile puteri din tenisul de masă, China, Coreea de Sud, Japonia, și au în continuare șanse la o medalie. De altfel, România, campioană europeană en titre, este singura echipă cre se poate bate cu formațiile din Asia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel