Billy Drago a MURIT

Actorul american Billy Drago, celebru pentru roluri negative, în filme precum "The Untouchables", de Brian de Palma, și "Pale Rider", de Clint Eastwood, a murit la vârsta de 73 de ani, în urma unor complicații suferite după un accident vascular cerebral, potrivit variety.com.

Actorul, care a murit luni, a jucat rolul unuia dintre acoliții lui Al Capone, Frank Nitti, în "Incoruptibilii/ The Untouchables", din 1987, dar a apărut și în serialul TV "Farmece/ harmed", în rolul demonului Barbas, notează Mediafax. 

Pe numele real William Eugene Burrows, actorul s-a născut în Hugoton, statul american Kansas, într-o familie de amerindieni, din partea tatălui, și romi, din partea mamei. De altfel, și-a luat numele de scenă de la cel al familiei mamei.

Inițial a fost cascador, după care s-a mutat la New York, unde a început să joace în filme, la sfârșitul anilor 1970.

A jucat în lungmetraje precum "Cutter's Way", "No Other Love", "Windwalker", iar pe micul ecran a apărut în producții precum "Hill Street Blues", "Moonlighting", "Walker Texas Ranger", "Trapper John, M.D." și "The X-Files".

În total, a jucat în peste 100 de filme, printre care se mai numără trei pelicule cu Chuck Norris - "Invasion U.S.A.", "Hero and the Terror", "Delta Force 2: The Colombian Connection".

Drago a apărut în videoclipul muzical al lui Michael Jackson "You Rock My World" (2001) și în cel al supergrupului britanic Mike and the Mechanics "Silent Running (on Dangerous Ground)".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel