Bill-Melinda Gates, divorț. De ce anunțul că se despart a venit tocmai ACUM. Adevăratul motiv pentru care au mai format un cuplu

Sursă foto: Facebook Bill Gates
Sursă foto: Facebook Bill Gates

Bill și Melinda Gates „au așteptat până când fiica lor cea mică Phoebe a împlinit 18 ani înainte de a anunța divorțul de 130 de miliarde de dolari”, susține noul raport. 

Bill și Melinda Gates s-au căsătorit în urmă cu 27 de ani, iar vestea că divorțează a picat ca un trăsnet. Au fost unul dintre cele mai bogate cupluri din lume, cu o avere de 130 de miliarde de dolari. De când au anunțat că se separă, fără să specifice cauza divorțului, se tot fac fel de fel de speculații. Momentul divorțului pare să fie legat de fiica lor cea mai mică, Phoebe, care a împlinit 18 ani în septembrie, potrivit revistei People

Bill și Melinda au format un cuplu până și-au văzut copiii pe picioarele lor. 

Jennifer are 25 de ani, Rory, 21 de ani, iar Phoebe - 18 ani. 

Jennifer a descris perioada prin care trece familia ei "provocatoare", din cauza divorțului părinților lor.

Într-o declarație comună, postată luni pe conturile lor de Twitter, fostul cuplu Gates a spus că va lucra împreună la Fundație, însă nu și ca familie.  

Bill, în vârstă de 65 de ani, și Melinda, în vârstă de 56 de ani, s-au cunoscut în 1987, în timp ce lucra la Microsoft, compania pe care a fondat-o. În același an, Bill a devenit cel mai tânăr miliardar din lume, la vârsta de 31 de ani.

Cuplul s-a căsătorit în Hawaii, în 1994, și a înființat cea mai mare fundație caritabilă din lume, Fundația Bill și Melinda Gates, în 2000. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel