Bill Gates regretă timpul petrecut cu Jeffrey Epstein

Facebook - Bill Gates
Facebook - Bill Gates

Bill Gates a reiterat afirmațiile pe care le-a făcut în legătură cu Jeffrey Epstein, spunând că regretă timpul petrecut cu el. 

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, regretă faptul că a fost un apropiat al lui Jeffrey Epstein, un manager de fonduri acuzat de abuz sexual și trafic cu minori, scrie CNN

„A fost o greșeală enormă să petrec timp cu el, să îi ofer credibilitatea de care a beneficiat”, a declarat Bill Gates. 

Într-un interviu acordat gazdei de televiziune Anderson Cooper, Bill Gates a afirmat că întâlnirile sporadice dintre el și Epstein au fost făcute doar în vederea strângerii de fonduri pentru cauzele umanitare și de sănătate de care se ocupă Gates. 

„Am cinat de câteva ori cu el, știi, sperând că ceea ce a afirmat el, că sunt miliarde disponibile pentru cauze filantropice prin contactele pe care el le deține, ar putea deveni ceva concret. Când mi-am dat seama că e posibil să nu fie ceva concludent, relația dintre noi a luat sfârșit”, a spus Gates. 

Imaginea de tocilar nu a rămas intangibilă

Gates a insistat în declarațiile și interviurile sale că nu este prieten cu Jeffrey Epstein, iar legătura lor este bazată pe asociațiile filantropice din care fac parte. 

Steve Jobs spunea despre acesta că ar avut un succes mai mare dacă în tinerețe ar fi avut parte de mai multe petreceri sau ar fi experimentat, asemenea colegilor lui. Fondatorul Apple îl numea pe Gates „îngust la minte” din cauza modului său de gândire. Cu toate acestea, maturitatea i-ar fi adus lui Gates mai multă distracție decât orice petrecere din facultate. 

Aventură la locul de muncă

Conform The Verge, co-fondatorul companiei, în vârstă de 65 de ani, ar fi avut o aventură cu o angajată, se arată într-o investigație a The Wall Street Journal. Gates și-a dat demisia din firma pe care a fondat-o în martie 2020, înainte ca ancheta internă să fie conchisă.

În 2019, consiliul director al companiei Microsoft a angajat o firmă de avocatură pentru a investiga problema, după ce o angajată a transmis o scrisoare în care explica faptul că a avut o relație sexuală cu Bill Gates care se întindea pe mai mulți ani. Se presupune că angajata, care era inginer în compania Microsoft, ar fi cerut Melindei Gates, soția lui Bill de la acea vreme, să-i citească scrisoarea, însă nu se știe dacă acest lucru s-a și întâmplat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel