Urmărește emisiunea live



Bill Clinton îl susține pe Obama în campania prezidențială

bill-clinton-and-barack-obama
bill-clinton-and-barack-obama

Bill Clinton va participa la mai multe evenimente din campania pentru Barack Obama. De altfel, Clinton apare în documentarul realizat de echipa de campanie a lui Obama și îl laudă pe acesta mai ales pentru decizia de a-l ucide pe Osama Ben Laden.

Autor: Elena Anghelina

"El a ales calea cea mai dificilă şi mai onorabilă" explică fostul preşedinte spre sfârșitul documentarului ce glorifică mandatul lui Barack Obama. El se referă la momentul în care Obama a ales singur să trimită un commando de puşcaşi marini în Pakistan pentru a îl înlătura pe liderul organizaţiei extremiste Al-Qaida.

Documentarul, care va fi lansat joi în Statele Unite, este o tentativă a echipei de campanile de a arăta felul în care Obama a ghidat ţara prin momente dificile.  Filmul se numește "Drumul pe care l-am parcurs", este narat de actorul Tom Hanks şi realizat de Davis Guggenheim.

Acesta este un prim moment în care Bill Clinton își arată sprijinul pentru Obama, el urmând să mai participe și la alte evenimente în favoarea actualului președinte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel