Biletele de hârtie pentru RATB au dispărut. VEZI AICI opţiunile pentru a călătorii în Bucureşti

bilet
bilet

După ce, în urmă cu câteva săptămâni, RATB anunţa că va scoate din uz utilizarea biletelor de hârtie începând cu luna mai, iată că în Bucureşti acestea nu se mai găsesc. Pentru orice călătorie cu RATB, bucureştenii pot folosi cardurile Activ sau Multiplu,  având caracteristica de a da informaţii Regiei cu privire la gradul de încărcare a mijloacelor de transport în comun bucureştene, pe zone şi intervale orare.

Astfel, în momentul de faţă există numai cartele magnetice, doar că acestea costă 4,2 lei faţă de 2,6 lei cât costa un bilet de hârtie pentru două călătorii. Şi ca să încărcaţi carddul trebuie să mergeţi la un centru de abonamente pentru activare. O călătorie costă 1,3 lei, dar plătiţi suportul 1,6 lei.

Până la urmă, oricum nu aveţi de ales pentru că RATB nu mai are bilete de hârtie. Dacă nu vreţi să plătiţi aproape dublu pentru o călătorie cu autobuzul sau tramvaiul prin Bucureşti mai aveţi o variantă. Un abonament lunar nominal care poate fi încărcat cu călătorii. Însă numai după activarea unei opţiuni speciale care poate fi făcută numai la anumite centre RATB.

Situaţia îi dezavantajează clar pe călătorii din provincie care atunci când vin în bucureşti vor-nu vor, trebuie să îşi cumpere cartele magnetice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel